Söndra och Härska

Det har fortfarande inte växt något på Blondie eller Devil's Reject, så det blir nog att så nya frön av dessa sorter snart och hoppas på att de ska börja växa istället.



Känns som senaste sådden gick mycket sämre än den första vi gjorde. Då växte 11 av 12 frön fram, nu har bara 6 av 12 tittat fram än så länge och det känns som det inte kommer titta upp några fler från den längre.. Fast vi trodde ju också att senaste sådden blev helt misslyckad så inga av fröna skulle bli till plantor. Så vi får se efter nu ifall det ändå kommer fram något även om det ser brunt ut.

Tomatplantorna har blivit enorma nu! Får nog flytta de till egna krukor snart.


På denna bild så ser det ut som den större plantan stjäl näring från den lilla så den inte växer.. och så kan det ju vara också. Får se om den lilla växer mer då den får en egen kruka till slut.

Cayenne Long Slimsen växer på de med, snart ser de sådär söta ut som jag tycker de gör vid en viss storlek!

Blir nog att separera de med såsmåningom.

En rolig grej är att Blue Christmas har växt tillräckligt stor för att bladen ska ha fått färg nu. Ska bli spännande att se när den blir lite större och har fler blad.

Råkade klämma ena bladet mellan två krukor under vattningen härom dagen, därför det är en liten skada där. Men plantan verkar inte bry sig så värst mycket om den utan växer som den ska ändå.

Har lite funderingar på att bygga ett växthus för de stora plantorna så de har rum att växa på.. Tänkte använda mig av plastfolie och "pinnar" gjorda av tidningspapper och snöre.. Får se hur det bygget går ifall jag påbörjar det. Kanske dokumenterar det och lägger upp på bloggen sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0