Rebel Within

Är lugnt här hemma hos Chili con Carnage-familjen.
Plantorna växer och vi väntar på att Blondie och "Devils Reject" ska våga gro, hoppas på att det går bättre denna gången.
De sitter där på hyllan, som vanligt.

Kartongen bakom plantorna är där för att man inte ska råka få vatten på tapeterna.

Tog av plastfolien från dem eftersom den ändå inte gjorde så stor nytta nu när plantorna växt så pass högt upp som de har.
Borde flytta isär de större från de mindre, så de mindre får vara lite i plast tills det är försent.. Men just nu känns det som det är alldeles för mycket jobb, med att montera upp lampor och flytta böcker och sådär.

Har inte gjort något växthus som jag hade tänkt, mest för att tidningspappersidén jag hade inte funkade så bra i praktiken som den gjorde i huvudet..
Kanske provar igen om jag får tag på pinnar, borde ändå införskaffa lite blomsterpinnar eftersom snart behöver kanske plantorna lite stöd. Men får se hur vi gör med det.
Hade varit trevligt om man hade kunnat gå ut och letat efter pinnar från naturen, men nu är det ju som det är.. det här med vintern..


Jag har en känsla av att Blue Christmas kommer vara snyggingen bland chiliplantorna i år. Såhär ser en av de ut än så länge:

Den andra har inte växt riktigt så mycket, man ser början på ett tredje blad, men inte så mycket mer än så.
En riktig snygging i alla fall.

Funderar på om man borde hitta på namn åt plantorna sen, som vi gjorde med chiliplantan för något år sedan. Men det får vi nog göra först då vi bestämt oss för vilka vi ska behålla själv och vilka som ska ges bort, om nu någon är sugen på en chili- eller tomatplanta bland vännerna/familjerna.

Cayenne Long Slimsen växer och växer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0